duminică, 14 februarie 2010

SEMINEUL ELECTRIC

Fie ca locuiesti intr-o vila, la marginea orasului, ori intr-un mic apartament din centru, intotdeauna ai visat sa ai un semineu in sufragerie. Unul real se poate dovedi costisitor sau imposibil de construit si de aceea solutia salvatoare ramane semineul electric.

De cativa ani, semineul electric, introdus in locul unde ai fi asezat in mod normal lemnele in semineul clasic, castiga din ce in ce mai multa popularitate.

De ce? Pentru ca acesta are capacitatea de a incalzi o incapere de cel mult 300 de metri patrati, flacarile sunt aproape identice cu cele reale, iar principalul avantaj este acela ca se instaleaza fosrte usor si rapid.



Multe dintre semineurile pe care le gasim astazi pe piata se pot porni doar daca le introducem intr-o priza obisnuita, din perete. In acest fel, ai posibilitatea sa instalezi un astfel de semineu in orice camera doresti si mai ales, in orice colt al camerei. Desigur, exista si unele modele mai complicate care trebuie instalate de catre profesionisti.



Pe langa faptul ca degaja caldura suficienta cat sa incalzeasca o camera, semineurile electrice arata foarte bine, reusind sa infrumuseteze si sa schimbe cu adevarat design-ul unei incaperi.



Ai posibilitatea sa alegi modelul preferat de semineu si in functie de marimea camerei. Cauta cu atentie atunci cand mergi la cumparaturi si gaseste exact modelul care te avantajeaza. Exista modele de diferite dimensiuni, iar unul va fi cu siguranta potrivit pentru sufrageria ta.

Un comentariu:

Unknown spunea...

http://winnetou28.wordpress.com/

Ti-am adaugat blog-ul in blogroll, astept sa faci la fel. Merci.

Nume:Şi totuşi